Nejprodávanější tituly - květen 2018
dům a zahrada

Budovy bez bariér - 20%
Bezbariérové prostředí slouží všem lidem ve všech situacích a etapách života, nejen vozíčkářům, jak by se na první pohled mohlo zdát. Osobám s kočárkem, starším osobám, lidem po úrazu, dlouhodobě nemocným, osobám se sluchovým a zrakovým postižením...
dům a zahrada
Ukázky

Budovy bez bariér

169 Kč
135 Kč
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku - 11%
(5x)
Objevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.
dům a zahrada
Ukázky

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku

629 Kč
559 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
dům a zahrada
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
dům a zahrada
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Akvaristika - 11%
Celosvětově uznávaný odborník na tematiku akvarijních ryb RNDr. Stanislav Frank, CSc. dává v knize vyčerpávající odpovědi na rozličné otázky provázející akvaristy celý život.
dům a zahrada

Akvaristika

449 Kč
399 Kč
Dog frisbee - 11%
Dogfrisbee je flexibilní sport, protože se dá snadno upravit každému psovi na míru podle jeho zálib a schopností. Karin Actunová vás naučí, jak dovést sebe i psa k mistrovství tak, aby to upevnilo váš vzájemný vztah, pohodu a zdraví.
dům a zahrada

Dog frisbee

269 Kč
239 Kč
Křídové barvy natřou všechno - 11%
Kniha „Křídové barvy natřou všechno“ legendární autorky Annie Sloan nám představí barevné proměny zdí, podlah, nábytku, závěsů, rolet nebo polštářů. Uvnitř knihy naleznete 40 fotografických návodů, jak lze křídovými barvami přetvořit stěny, dveře...
dům a zahrada

Křídové barvy natřou všechno

359 Kč
319 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
dům a zahrada
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Pachové práce služebních psů - 11%

Kniha "Pachové práce služebních psů" patří ke stěžejním dílům naší kynologické literatury a od svého prvního vydání v roce 1954 nebyla ve svém oboru dosud překonána.

dům a zahrada

Pachové práce služebních psů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>