Nejprodávanější tituly - květen 2018
dům a zahrada

Divoké trvalky - 11%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
dům a zahrada

Divoké trvalky

314 Kč
279 Kč
Live in Your Garden - 11%
Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.
dům a zahrada

Live in Your Garden

629 Kč
559 Kč
Tao zeleninové zahrady - 11%
V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu.
dům a zahrada

Tao zeleninové zahrady

322 Kč
286 Kč
Pokojovky pro zdraví a na talíři - 11%
Co všechno víme o zelených spolubydlících v našem bytě? Mohou nám přinést i jiný než estetický užitek? Nemáme náhodou doma skvost, který je schopen obohatit náš jídelníček či dokonce přispět k léčbě našich neduhů?
dům a zahrada

Pokojovky pro zdraví a na talíři

314 Kč
279 Kč
Zakrslý králík - 11%
Odbornice na chov králíků Monika Weglerová vysvětluje, jak zakrslého králíka chovat a jak o něj pečovat, aby byl zdravý a přítulný. Připojuje mnoho praktických doporučení pro výběr, péči a výživu.
dům a zahrada

Zakrslý králík

116 Kč
103 Kč
Čivava - 11%
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
dům a zahrada

Čivava

224 Kč
199 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
dům a zahrada

Tahání na vodítku

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>