Nejprodávanější tituly - květen 2018
poezie

Máj
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
poezie

Máj

584 Kč
Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy
(1x)
Kniha pro všechny, kteří mají rádi filmové fantazie Tima Burtona. Soubor 23 básní zavádí čtenáře do tragikomického světa absurdity, chytrého humoru a podivuhodných postaviček trudného vzezření i údělu. Všechny bytosti zpodobňují Burtonovy ilustrace.
poezie
Ukázky

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy

269 Kč
Asklépiovi dejte kohouta
Básnická sbírka Asklépiovi kohouta je již v pořadí sedmá, kterou Václav Hons vydal v posledních třech letech v nakladatelství Radix, a je asi zatím nejhlubší básníkovou výpovědí o jeho životě, o jeho snech, přáních, prohrách, vzpomínkách…
poezie

Asklépiovi dejte kohouta

152 Kč
Déšť z plané růže
(1x)
V nepřekonaném překladu Hany Žantovské znovu vychází výbor z básnického díla anglického romantického básníka Johna Keatse (1795–1821), opatřený poznámkami překladatelky a doslovem.
poezie

Déšť z plané růže

205 Kč
Maličkosti z lásky
Maličkosti z lásky jsou čtyřverší, ve kterých Jiří Žáček zkřížil lyriku s humorem, smyslnou lásku s každodenním koloběhem, citové prožitky s hledáním pravdy. Taková čtyřverší jsou jako střípky, ve kterých se zrcadlí svět.
poezie

Maličkosti z lásky

89 Kč
Měsíc nad průsmykem
Nejznámější básník staré Číny.
poezie

Měsíc nad průsmykem

268 Kč
Šprýmovánky
(1x)
Šprýmovánky jsou básničky s rýmovanými veršíky o dětech a z dětského prostředí. V některých posluchač či čtenář rozpozná krátký příběh, v některých každodenní životní situaci z dětského světa, svým způsobem neopakovatelné komickou.
poezie

Šprýmovánky

179 Kč
Dílo II
Ladislav Novák vydal za svého života oficiálně pouze malou část svého rozsáhlého díla. Tyto dva svazky poprvé přináší autorovo literární dílo v relativní úplnosti. První svazek pokrývá léta 1941 až 1963.
poezie

Dílo II

487 Kč
Hory jsou daleko ale my jsme tady
Knižní debut textaře, zpěváka, kytaristy a performer Dominika Zezuly, bohatě ilustrovaný kresbami Barbory Ivánové dává tušit, že jeho autor umí s textem pracovat.
poezie

Hory jsou daleko ale my jsme tady

123 Kč
Kapesní zvěřinec

Dobrá zpráva: ve vesmíru nejsme sami, jsou tu s námi zvířata. Pes, který spí v křesle u televize - to už je vlastně poloviční člověk. Kapesní zvěřinec je dobré mít stále při sobě. Je to knížečka poslední záchrany, když je ti smutno nebo když chceš

poezie

Kapesní zvěřinec

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 222 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>