Nejprodávanější e-knihy - červen 2018
sport a fitness

Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
sport a fitness
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
sport a fitness
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Osm kusů brokátu - 20%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
103 Kč
Badminton - 20%
Badminton je atraktivní, moderní, akční, přitažlivý pro nejširší veřejnost a zároveň patří k rodině olympijských sportů.
sport a fitness
Ukázky

Badminton

111 Kč
89 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Kondiční trénink pro tenis - 20%
Publikace srozumitelným a názorným způsobem přibližuje čtenářům komplexní kondiční přípravu tenisového hráče včetně zdůraznění její potřeby z pohledu svalové a kardiorespirační odolnosti a mobility.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink pro tenis

237 Kč
190 Kč
Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách - 20%
(1x)
Monografie se zabývá srovnáním účinnosti intervenčního silového programu pro stimulaci vytrvalostní síly velkých svalových skupin, a to na nestabilních a stabilních plochách.
sport a fitness
Ukázky

Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách

180 Kč
144 Kč
Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
sport a fitness
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Velká kniha běhání - 20%
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
sport a fitness
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
271 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>