Nejprodávanější tituly - červenec 2018

Autismus & Chardonnay
(4x)
Co mají společného písek a sušenky? Nebo hokejky s plyšákem a modřiny s letákem? Zeptejte se Martina Selnera! Mimo to, že pracuje ve Slunečním domově, kde se stará o děti s autismem, oplývá totiž darem spojit dvě zdánlivě nesouvisející věci.

Autismus & Chardonnay

179 Kč
Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky
(3x)
Závěrečný díl tetralogie Geniální přítelkyně je románem o zralosti, o stáří, o kořenech a vykořeněnosti, o (ne)zmoudření a (ne)smíření.

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky

447 Kč
Láska v době globálních klimatických změn
(3x)
Osvěžující pohled na vlastní/evropskou kulturu optikou Čecha ztraceného v Indii.
Ukázky

Láska v době globálních klimatických změn

223 Kč
Nestvůra z Essexu
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.

Nestvůra z Essexu

358 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Loutkář
(3x)
Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd...

Loutkář

44 Kč
Citlivý člověk
(4x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.

Citlivý člověk

311 Kč
Můžeš žít, jak chceš

Žít bez limitů můžeš začít právě teď. Tak, jak jsi, tam, kde jsi, se vším, co jsi. Je jen na tobě, jestli se pro to rozhodneš. Vše, co potřebuješ, máš už teď. Volné pokračování úspěšné inspirativní příručky Můžeš vše, co chceš.

Můžeš žít, jak chceš

197 Kč
Síť - 30%
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
Ukázky

Síť

89 Kč
62 Kč
Dracula
(4x)
Klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem.

Dracula

448 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>