Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
sport a fitness

Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
sport a fitness
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
sport a fitness
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
sport a fitness
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
sport a fitness
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Badminton - 20%
Badminton je atraktivní, moderní, akční, přitažlivý pro nejširší veřejnost a zároveň patří k rodině olympijských sportů.
sport a fitness
Ukázky

Badminton

111 Kč
89 Kč
Cyklistika - 20%
Po překonání začátečnických problémů se mnoho cyklistů snaží využívat kolo jako prostředek nejen ke zdolávání vzdáleností, ale především ke zvyšování nebo alespoň udržování kondice a zlepšování vlastní výkonnosti. Jak přistupovat k tréninku této velmi šir
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

149 Kč
119 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Městem na kole - 20%
Jízdní kolo má i v našich městech obrovský potenciál. Prostě sednete a jedete, už žádný autobus, který nestihnete doběhnout, už žádné dlouhé přešlapování na zastávce, už žádné popojíždění nebo stání v koloně. Oprašte své kolo, nasedněte a zkuste to.
sport a fitness
Ukázky

Městem na kole

237 Kč
190 Kč
Štěstí! - 20%
12 a 1 cvičení metody Body2Brain má řadu výhod – fungují okamžitě, můžete je vyzkoušet kdekoli, nebudete potřebovat žádné pomůcky, stačí vám pár minut a hlavně: zasloužíte si je!
sport a fitness
Ukázky

Štěstí!

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>