Nejprodávanější knihy - srpen 2018
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
národní kuchyně

Tisíc dnů v Toskánsku

268 Kč
Francouzské dobrodružství Jamese Martina
Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství.
národní kuchyně

Francouzské dobrodružství Jamese Martina

449 Kč
Moderní indická kuchařka
S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy.
národní kuchyně

Moderní indická kuchařka

441 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
národní kuchyně

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
Vaříme s toskánským sluncem
(1x)
Autorka bestselleru Pod toskánským sluncem a dalších knih inspirovaných pobyty v milovaném Toskánsku se po dvaceti letech od chvíle, kdy se ujala opuštěné usedlosti nedaleko Cortony, rozhodla pozvat čtenáře na návštěvu svého italského domova a jeho kuchyně
národní kuchyně

Vaříme s toskánským sluncem

84 Kč
Culinaria Itálie
Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně místních vín.
národní kuchyně

Culinaria Itálie

449 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
národní kuchyně

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“
Kolektivní monografie s názvem „Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ přibližuje v mezioborovém pohledu vývoj a proměny českých kuchařských knih vydávaných v průběhu „dlouhého“ 19. století.
národní kuchyně

„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“

431 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
národní kuchyně

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>