Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2018
naučná, odborná a učebnice

Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský - 11%
10 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali zakladateli moderní pedagogiky a Učiteli národů Janu Amosi Komenskému.
naučná, odborná a učebnice

Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský

179 Kč
159 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.
naučná, odborná a učebnice

Cesta pravého muže

199 Kč
187 Kč
Malá kniha etikety pro manažery - 11%

Manažeři vědí, že předpokladem profesního úspěchu jsou nejen znalosti a zkušenosti v daném oboru, ale také umění zvládat společenské situace. Právě pro ně je určen další díl řady "Malá kniha etikety".

naučná, odborná a učebnice

Malá kniha etikety pro manažery

225 Kč
200 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
naučná, odborná a učebnice

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Malý princ v nás - 11%
Malý princ v nás na MP3.
naučná, odborná a učebnice

Malý princ v nás

269 Kč
239 Kč
Nahá pravda - 6%
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.
naučná, odborná a učebnice

Nahá pravda

230 Kč
216 Kč
Příběhy pro potěchu duše - 11%
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.
naučná, odborná a učebnice

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
199 Kč
Věc Makropulos - 11%
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
naučná, odborná a učebnice

Věc Makropulos

269 Kč
239 Kč
Zavěste, prosím, volá Semafor - 6%
Sestřih záznamu dvou pořadů Divadla Semafor potěší nejen pamětníky, kteří si pod jmény účinkujících osobností vybaví okamžitě důvěrně známé tváře z televizní obrazovky a z jeviště. Pořad Zavěste prosím, volá Semafor sestavil Miloslav Šimek.
naučná, odborná a učebnice

Zavěste, prosím, volá Semafor

198 Kč
186 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2