Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2018

Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.

Solaris

359 Kč
Písečný muž
(9x)
Kdo zastaví severského Hannibala Lectera? Tentokrát si pro sebe pozornost posluchačů ukradne nejen dávné trauma komisaře, ale především enigmatický Jurek Walter připomínající Hannibala Lectera – až na to že své oběti nejí k večeři.

Písečný muž

287 Kč
Malý princ
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.

Malý princ

269 Kč
5 trumfů v hrsti – Vybraná společnost 2.
Tematicky navazujeme na vyprávění natočené v roce 1992 v Národním divadle pod názvem Hvězdy vyprávějí - Vybraná společnost 2.

5 trumfů v hrsti – Vybraná společnost 2.

180 Kč
Arabela a Rumburak
Legendární pohádkové příběhy z televizní obrazovky převedené do audioknižní podoby vyprávějí herci Vladimír Dlouhý a Jiří Lábus.

Arabela a Rumburak

239 Kč
Julius a Albert
Humoristický román o tom, jak se nenápadný staromládenecký knihovník Julius z Levého Brodu na prahu padesátky ztotožnil se slavným francouzským spisovatelem Albertem.

Julius a Albert

260 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(3x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
Ukázky

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

266 Kč
Nemilovaná
Je jí sedmnáct let. Je krásná a její jméno se krásou třpytí: jmenuje se Perla.

O čem asi tak snívají jiné dívky v jejím věku? O prvních láskách, o nových šatech do tanečních… A čeho se bojí? Přísného matikáře, maturitní komise…

Nemilovaná

269 Kč
Nestvůra z Essexu
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
Ukázky

Nestvůra z Essexu

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 118 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>