Nejprodávanější tituly - srpen 2018

Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.

Osada na pahorku

386 Kč
Trhlina
(15x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

358 Kč
Ochlazení
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Dům v Bretani
(20x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
Ukázky

Dům v Bretani

242 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Houbařka
(9x)
Román Houbařka je příběh předem neúspěšného pokusu utéct traumatu.
Ukázky

Houbařka

359 Kč
Poslední dny slávy
Román představuje čtenářům oblíbené dostihové prostředí zcela jinak, než jsou zvyklí. Neodehrává se totiž v kulisách velkých závodů, luxusu a bohatství, ale na samém dně dostihového sportu.

Poslední dny slávy

313 Kč
Láska a věda
Kniha pamětí mikrobiologa Jána Vilčeka určitě zaujme i čtenáře, kteří zrovna nebádají v laboratoři nad nějakým novým lékem. Předkládá životní příběh zajímavý, dobrodružný, plný zvratů.
Ukázky

Láska a věda

312 Kč
Psychoterapeutické dovednosti
Soubor statí několika významných zástupců psychiatrie a psychoterapie dětí a mládeže lze chápat jako příležitost k diskusi na tato zásadní témata terapeutické profesionality.

Psychoterapeutické dovednosti

294 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>