Nejprodávanější tituly - září 2018
zdraví a životní styl

Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
zdraví a životní styl

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Trauma a paměť - 11%
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trauma a paměť

410 Kč
364 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
zdraví a životní styl

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
zdraví a životní styl

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdraví a životní styl

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Aštánga jóga - 11%
Aštángajóga je ladná, atletická forma jógy, která v posledních letech získala celosvětovou popularitu. Autorka, detailně obeznámená s historií i tradicí aštángajógy, objasňuje způsoby, v jakých se jógová filozofie promítá do každodenního života...
zdraví a životní styl

Aštánga jóga

385 Kč
342 Kč
Doba jedová 10 - Méně medicíny - více zdraví - 11%
Více zdravotní péče rovná se lepší zdraví? Ne! Právě naopak. Tvrdí to a v této knize dokazuje profesor v oboru medicíny H. Gilbert Welch.
zdraví a životní styl

Doba jedová 10 - Méně medicíny - více zdraví

242 Kč
215 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
zdraví a životní styl

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
500 paleo receptů - 11%
Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je PALEO dieta založená na tom, co jedli naši předkové.
zdraví a životní styl

500 paleo receptů

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>