Nejprodávanější tituly - září 2018
zdraví a životní styl

Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Dornova metoda - 11%
Dornova metoda dnes právem patří k jedné z nejúspěšnějších alternativních terapií. Hlavním důvodem je to, že pracuje s lidským (ale i zvířecím) tělem jako s celkem, hledá prapříčinu potíží, kterou pak velmi rychle a jednoduše odstraňuje spolu s následky.
zdraví a životní styl

Dornova metoda

221 Kč
196 Kč
Kurz zázraků - 11%
(1x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
zdraví a životní styl

Kurz zázraků

673 Kč
598 Kč
Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
zdraví a životní styl

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Homeopatie do kapsy - 11%
Každý z nás se jednou setkal s náhlou horečkou, hmyzím kousnutím nebo řešil neustávající kašel. Kniha je určena pro všechny, kteří chtějí najít cestu k homeopatii a nikdy se sní nesetkali. Pomůže seznámit se s příznivými účinky na organismus.
zdraví a životní styl

Homeopatie do kapsy

152 Kč
135 Kč
Léčení silou přírody
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčení silou přírody

89 Kč
Nemoci střev
Publikace je souhrnným dílem pojednávajícím o nemocech střeva, má jasnou, přehlednou strukturu, je rozčleněna na část obecnou a část speciální.
zdraví a životní styl

Nemoci střev

449 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Úrazy ve sportu a jak jim předcházet - 11%
Autoři čtenáře seznamují se základními techniky statického tapingu, které mohou pomoci k doléčení již vzniklých poškození, ale zároveň se mohou využít i jako jejich prevence. Dále názorně ukazují konkrétní aplikace kinesiotapingu...
zdraví a životní styl

Úrazy ve sportu a jak jim předcházet

179 Kč
159 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
zdraví a životní styl

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>