Nejprodávanější tituly - září 2018
věda a technika

Výroba a zpracování plochého skla - 20%
Přehledná a podrobná monografie o výrobě a zpracování plochého skla je určena pro studenty a odborné sklářské pracovníky. Detailně analyzuje proces automatické výroby plochého skla Float až do jemných nuancí.
věda a technika
Ukázky

Výroba a zpracování plochého skla

336 Kč
269 Kč
100 technických a industriálních staveb Středočeského kraje - 11%
Výpravná publikace představuje v abecedním pořádku sto nejzajímavějších středočeských mlýnů, dolů, hutí, vodních a vodárenských děl, továren, munufaktur, mostů a železnic.
věda a technika

100 technických a industriálních staveb Středočeského kraje

491 Kč
436 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
věda a technika
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Vodní mlýny na Moravě a ve Slezsku I. - 11%
První z řady titulů zasvěcených těmto unikátním památkám naší minulosti na Moravě a ve Slezsku se věnuje oblasti Jesenicka, Bruntálska, Opavska a Novojičínska.
věda a technika

Vodní mlýny na Moravě a ve Slezsku I.

261 Kč
232 Kč
Automobilová paliva - 20%
Čtenáři, kteří jak ve své profesi, tak v rámci svých zájmů pracují s palivy (motoristé zajímající se o vlastnosti paliv a vývoj v této oblasti, pracovníci čerpacích stanic a autoservisů, studenti a další) získají velké množství informací.
věda a technika
Ukázky

Automobilová paliva

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4