Nejprodávanější tituly v roce 2018
fitness a cvičení

Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
fitness a cvičení
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Z fitka do kuchyne 2 - 11%

Jednoduché a rychlé recepty od popředních slovenských a českých instruktorek a fitness trenérek na snídani, obědy a večeře. Pravidelně cvičíš a vůbec nehubneš? Žádný strach, nejsi ztracený případ.

fitness a cvičení

Z fitka do kuchyne 2

711 Kč
632 Kč
Domácí cvičení s Helenou Jarkovskou - 11%
Jeden z mnoha důvodů, proč jsem se rozhodla se svou dcerou Markétou zpracovat domácí gymnastické programy, je minimální osvěta individuálního cvičení.
fitness a cvičení

Domácí cvičení s Helenou Jarkovskou

134 Kč
119 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
fitness a cvičení
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Encyklopedie jógy - 11%
Encyklopedie psaná populární formou přináší stovky hesel a desítky obrázků, zaměřených na filosofii i praxi jógy.
fitness a cvičení

Encyklopedie jógy

314 Kč
279 Kč
264 cvičení na velkém míči - 11%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
fitness a cvičení

264 cvičení na velkém míči

224 Kč
199 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
fitness a cvičení

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
fitness a cvičení
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 100 položek
<< < 1 .. 8 9 10