Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
všeobecné a ostatní

Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Velká kniha léčitelství - 20%
Schopnost léčitelství nyní máte na dosah ruky díky této jedinečné příručce známého ruského léčitele žijícího v Praze. Poznejte, že jste součástí Vesmíru a naučte se žít v souladu s přírodou i jejím Tvůrcem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Velká kniha léčitelství

314 Kč
251 Kč
Homeopatie a sport - 20%
První kniha tohoto zaměření na českém trhu podává v neobvyklé šíři velmi praktické informace o možnostech využití homeopatie ve sportovní medicíně.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Homeopatie a sport

203 Kč
162 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Půstem ke zdraví a štíhlé linii - 20%
Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Půstem ke zdraví a štíhlé linii

125 Kč
100 Kč
Alergie a astma - 20%
Texty vychází z medicíny založené na důkazech. Pomohou alergologům, pneumologům, praktikům pro děti i dospělé, dermatologům, gynekologům, lékařům ORL, ale i lékařům dalších odborností.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Alergie a astma

322 Kč
258 Kč
Vývoj dítěte do jednoho roku - 20%
Celobarevná publikace úspěšného pediatra seznamuje rodiče měsíc po měsíci s psychomotorickým vývojem dítěte od narození do prvních narozenin.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vývoj dítěte do jednoho roku

254 Kč
203 Kč
264 cvičení na velkém míči - 20%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

264 cvičení na velkém míči

212 Kč
170 Kč
Dramaterapie - 20%
edinečná publikace na českém trhu, která vychází už ve čtvrtém vydání, je nejen vynikajícím textem pro studenty psychologie, speciální pedagogiky a příbuzných oborů, ale i zajímavým nahlédnutím do jedné z technik arteterapie pro laickou veřejnost.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Dramaterapie

310 Kč
248 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 127 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>