Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2018
sci-fi

Krvavá zima - 63%
(2x)
Walking Dead v magických kulisách Islandu. Dospívající dívka Bergljót musí trávit zimní prázdniny s tatínkem a malým bráchou. Netuší, že se v jejím životě změní úplně všechno. Přičiněním nelidských bytostí totiž kolem ní začnou umírat lidé.
sci-fi
Ukázky

Krvavá zima

359 Kč
134 Kč
Napětí - 64%
(1x)
Všechno začíná jiskrou – dospívající dívky mezi 14 a 15 lety v sobě objevují schopnost vytvářet v těle elektrickou energii a výboji z prstů si vynucovat poslušnost, v horším případě i mučit nebo zabíjet.
sci-fi
Ukázky

Napětí

278 Kč
99 Kč
Růže pro Algernon - 11%
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
310 Kč
Blade Runner - 11%
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi

Blade Runner

259 Kč
230 Kč
Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
sci-fi

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Kvazi - 11%
(1x)
Sergej Lukjaněnko dovedně kombinuje žánr zombie apokalypsy s prvky detektivky a špionážního thrilleru. Výsledkem je neobyčejně čtivý mix.
sci-fi

Kvazi

268 Kč
238 Kč
Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

sci-fi

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Velký závod - 6%
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
sci-fi

Velký závod

152 Kč
143 Kč
Příběhy pilota Pirxe - 11%
Ve vesmírném pilotu Pirxovi stvořil světoznámý autor science fiction Stanisław Lem jednu ze svých nejzajímavějších postav: snílka toužícího po kosmických objevech, který si díky svému nekonvenčnímu myšlení dokáže poradit v konfrontacích se stroji i lidmi.
sci-fi

Příběhy pilota Pirxe

269 Kč
239 Kč
Jednou budeš Arab - 11%
(2x)
Dětství na Blízkém východě, v syrsko-francouzské rodině, mezi socialistickými experimenty a arabskou tradicí, mezi Francií, Lybií a Syrií, ale především s neobvyklou blonďatou kšticí, zachycuje ve svém komiksu populární francouzský kreslíř Riad Satto
sci-fi
Ukázky

Jednou budeš Arab

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 381 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 39 > >>