Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2018
sci-fi

Světoví Češi 2
(1x)

I v novodobých dějinách naší země se objevuje celá řada velkých postav, na které můžeme být právem hrdi. Hlavně k nim se také obrací druhý díl oblíbené populárně-naučné publikace pro děti, ale i mnohé dospělé.

sci-fi

Světoví Češi 2

269 Kč
Temný obraz
(10x)
Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga.
sci-fi

Temný obraz

212 Kč
Mycelium IV: Vidění
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
Skleník
Vydejme se spolu s chlapcem Grenem a dívkou Yattmur na podivuhodnou cestu za odkrytím dávných událostí, při nichž lidstvo ztratilo svou nadřazenost. A poznejme přitom svět, v němž je člověk tím takřka nejubožejším tvorem.
sci-fi
Ukázky

Skleník

250 Kč
Velký záliv
Novela známého amerického básníka a etnobotanika Dalea Pendella, oceněná v roce 2010 nejvyšší cenou v oboru science fiction na festivalu Green Book, je dystopickým, a přesto optimistickým pohledem na svět po zhroucení civilizace.
sci-fi

Velký záliv

280 Kč
Minority Report II.
Čtvrtý soubor povídek P. K. Dicka, nekorunovaného krále sci-fi.
sci-fi

Minority Report II.

253 Kč
Měsíc mého života
Román Měsíc mého života je dramatický „hard SF“ příběh z měsíční těžební základny.
sci-fi

Měsíc mého života

224 Kč
Playground
(3x)

Přístavní město plné násilí je nebezpečné místo. A ze všeho nejnebezpečnější je dětské hřiště.

sci-fi

Playground

314 Kč
Robinson Crusoe
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
sci-fi

Robinson Crusoe

148 Kč
Let Eisensteinu
(1x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi

Let Eisensteinu

350 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 378 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 38 > >>