Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2018
sci-fi

Ostrov
(2x)
Autorova optimistická vize spravedlivého uspořádání společnosti, která svým občanům dává ideální podmínky pro rozvoj osobnosti.
sci-fi

Ostrov

314 Kč
Sedmeroev
Měsíc zasáhne záhadný super hustý (neviditelný) objekt a roztříští ho. Lidstvo si zprvu oddychne, že o vlásek uniklo zkáze, avšak vědci brzy zjistí, že trosky se budou dále tříštit a nakonec se zřítí na Zemi a vyhubí veškerý život.
sci-fi

Sedmeroev

539 Kč
Světoví Češi

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

sci-fi

Světoví Češi

260 Kč
Pandemie
Loď pobřežní stráže Spojených států objeví na dně Severního ledového oceánu vrak ponorky, v jejímž nitru jsou následně nalezeny důkazy vědeckého pokusu,který od základů změní naše chápání lidstva...
sci-fi
Ukázky

Pandemie

358 Kč
Osvícení v temnotě
(1x)
Antologie 12 povídek sestavená k 20. výročí založení projektu Lilja's Library, největší internetové stránky věnované zpravodajství o životě a díle Stephena Kinga.
sci-fi

Osvícení v temnotě

251 Kč
Šestá hlídka
Moskevské ulice zase přestaly být bezpečné. Upíři opět útočí na nevinné lidi. Ve jménech obětí se ukrývá zašifrovaný vzkaz určený pouze pro Světlého Antona. Kdo ale vzkaz poslal?
sci-fi
Ukázky

Šestá hlídka

268 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
sci-fi

Divoši

356 Kč
Doctor Who: Pirátská planeta
Obrovskou mocí obdařený Klíč k času byl rozdělen na sedm částí, zamaskovaných a rozptýlených napříč časem i prostorem. Ještě mocnější Bílý Strážce teď po Doktorovi žádá, aby mu všechny kousky našel.
sci-fi

Doctor Who: Pirátská planeta

358 Kč
20 000 mil pod mořem
Pro čtenáře od 9 let jsme připravili komiksové vydání známého dobrodružného románu Julese Verna, kterého díky jeho fascinujícím příběhům mnozí označují za zakladatele sci-fi literatury.
sci-fi

20 000 mil pod mořem

185 Kč
Nonstop
(2x)
Nonstop je příběhem muže, kterého zvídavost předurčila stát se tím, kdo změní nejen osud svůj a svého okolí, ale i celkový pohled na svět samotný. Románový debut klasika žánru stále zůstává jednou z jeho nejpopulárnějších prací. Jde o křišťálově či
sci-fi
Ukázky

Nonstop

241 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 378 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 38 > >>