Nejprodávanější Kniha v roce 2018
komiksy

Jednou budeš Arab 2
(3x)
Píše se školní rok 1984–1985 a Rijád nastupuje do školy. Zatímco v prvním díle (1978–1984) putoval malý hrdina se svou rodinou mezi Libyí, Bretaní a Sýrií, druhý díl je především o životě v Sýrii.
komiksy
Ukázky

Jednou budeš Arab 2

315 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
komiksy

Esmera

268 Kč
Vrabec
Legendární komiks Václava Šorela s názvem Vrabec o mladém skautu Janu Nováčkovi, který touží stát se válečným pilotem, začal vycházet nejprve v časopise ABC.
komiksy

Vrabec

260 Kč
A
Kniha beze slov, kniha mnoha lidských příběhů, komiks, jehož obrázky poskytují mnoho příležitostí ke kladení otázek i hledání odpovědí. Kniha, jejíž příběh je napínavý a končí happy endem, kniha o diktatuře písmene A.
komiksy

A

342 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Nový svět
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
komiksy
Ukázky

Nový svět

421 Kč
Anča a Pepík 5
Poslední díl sebraných příběhů královny českého komiksu Lucie Lomové. V posledním, pátém, svazku souborného vydání najdete příběhy z let 1998 - 2000, které původně vycházely v časopise Čtyřlístek.
komiksy

Anča a Pepík 5

341 Kč
Tarbíci a marabu II.
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
komiksy
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
Zámek
(4x)
Absurdně groteskní Kafkův román patřící mezi jeho vrcholná díla.
komiksy

Zámek

359 Kč
Pečeme s Kafkou
Britský humor, ostré pero a nezaměnitelný vizuální styl jednoho z nejtalentovanějších kreslířů současnosti.
komiksy

Pečeme s Kafkou

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 596 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 60 > >>