Nejprodávanější Kniha v roce 2018
komiksy

Dědečkové

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

komiksy

Dědečkové

378 Kč
Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
komiksy

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
komiksy

Velký závod

152 Kč
Jednou budeš Arab
(2x)
Dětství na Blízkém východě, v syrsko-francouzské rodině, mezi socialistickými experimenty a arabskou tradicí, mezi Francií, Lybií a Syrií, ale především s neobvyklou blonďatou kšticí, zachycuje ve svém komiksu populární francouzský kreslíř Riad Satto
komiksy
Ukázky

Jednou budeš Arab

405 Kč
Anča a Pepík 2.
(2x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 2.

341 Kč
Mrakobití

Jim Woodring považuje za nejdokonalejší kresebnou techniku redispero a inkoust. Za Mrakobití získal v roce 2010 cenu Stranger’s Genius Award

komiksy

Mrakobití

359 Kč
Anča a Pepík 4.

Již čtvrté pokračování sebraných příběhů královny českého komiksu Lucie Lomové.

Vydejme se znovu do báječného myšího světa, plného příběhů se šťastným koncem!

komiksy

Anča a Pepík 4.

341 Kč
Řeky Londýna - Čarojízda
Další magický případ Petera Granta - tentokrát v KOMIKSU!

Čarojízda je nejnovější dobrodružství londýnského policisty Petera Granta, hvězdy slavné knižní řady Bena Aaronovitche, napsané v komiksové podobě.
komiksy
Ukázky

Řeky Londýna - Čarojízda

268 Kč
Sek a Zula
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
komiksy

Sek a Zula

179 Kč
Sestry Dietlovy
Dvě sestry. Hrdinky hororu. Jejich svět se zrodil z představ a témat, které se v tvorbě Vojtěcha Maška stále vracejí: změna identity, dvojník, deformace, halucinace, změněné stavy vědomí...
komiksy

Sestry Dietlovy

584 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 596 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 60 > >>