Nejprodávanější Kniha v roce 2018
komiksy

Dospělost je mýtus
(1x)
Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o...
komiksy

Dospělost je mýtus

179 Kč
Alois Nebel - trilogie
(2x)
Kreslená románová trilogie Alois Nebel (Bílý Potok, Hlavní nádraží, Zlaté Hory, rozšířená o alternativní konec) vychází v jednom svazku v novém vydání.
komiksy

Alois Nebel - trilogie

536 Kč
Zlá ovce III

„Jsou ovce blbé i černé, ale zlá je jenom jedna. Možná intelektuálka, možná nácek, možná zen buddhistka, ovšem vždy pravdařka.“

Konečně se ovce vybarvila – poprvé vychází v barvě.

komiksy

Zlá ovce III

161 Kč
Diosamante
Říši Arhas vládne královna Diosamante. Proslula nejen nemilosrdností a krutostí, ale také bájnou krásou. Jen proto se mocní válečníci z celého světa odvažují účastnit bojů na smrt v naději na jedinou noc lásky s ní…
komiksy

Diosamante

403 Kč
Lady Mechanika 2
Lady Mechanika řeší nový případ, který ji zavede až do srdce černého kontinentu, do Afriky. Právě tam se vypravila vědecká expedice hledat ztracené město sumerského boha Enkiho, ve kterém se má podle bájí nalézat Tabule osudu.
komiksy

Lady Mechanika 2

538 Kč
Svůdné schůzky
(2x)
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. Každý je věnovaný jednomu prostředí a tématu (začínáme cestováním a oblečením) a přináší sérii šesti až osmistránkových příběhů.
komiksy

Svůdné schůzky

494 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
komiksy

Martyho frky! 3

224 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
komiksy

Divoši

356 Kč
Ještě jsme ve válce
(11x)
13 komiksových příběhů představuje netradiční formou osudy lidí, kteří v boji s totalitní moci morálně zvítězili nebo podlehli své slabosti. Kniha získala cenu Muriel pro nejlepší český komiks roku 2012.
komiksy

Ještě jsme ve válce

508 Kč
Divočina II.
Pokračování epického příběhu z daleké budoucnosti. Lidé přeživají v jediném městě. Pod ním vládne Divočina. Rozuzlení konfliktu lidí a zvířat je na dosah.
komiksy

Divočina II.

448 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 596 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 60 > >>