Nejprodávanější tituly v roce 2018
Asie

Vietnam, Kambodža, Laos a severní Thajsko -  Lonely Planet
Mekong - již jenom toto exotické jméno zaručeně roznítí představivost a s tak ikonickými místy, jako je Angkor Wat, zátoka Halong a Luang Prabang, je opravdu na co se těšit.
Asie
Ukázky

Vietnam, Kambodža, Laos a severní Thajsko - Lonely Planet

404 Kč
O rájích a peklech Jihovýchodní Asie - 11%
Cesto-faktopis o Jihovýchodní Asii přináší čtenářsky přívětivý pohled na historii, přírodu, kulturu a etnika této části světa. Její příběh je podán v souvislostech, vzájemných vztazích i s vazbami ke světu.
Asie

O rájích a peklech Jihovýchodní Asie

404 Kč
359 Kč
Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen - 11%
Tyto publikace si nekladou za cíl nabídnout encyklopedický přehled o navštívených zemích, ale spíše poskytnout jejich návštěvníkům základní informaci.
Asie

Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen

144 Kč
128 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
Asie
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Srí Lanka - Lonely Planet
Díky čemu je Srí Lanka tak úžasná destinace? Jsou tu skvělé pláže, starobylá kultura, výtečné surfování, safari se spoustou zvířat, chutné jídlo, proslulý osvěžující čaj i srdeční a vlídní lidé. S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet.
Asie

Srí Lanka - Lonely Planet

269 Kč
Všichni muži Kremlu - 20%
(2x)
Tématem neobyčejně zajímavé knihy mladého ruského žurnalisty je především Vladimír Putin a proměna, kterou prošla ruská společnost za patnáct let jeho vlády. Autor se opírá o řadu inteview s nejrůznějšími ruskými i zahraničními politiky.
Asie
Ukázky

Všichni muži Kremlu

249 Kč
199 Kč
Stalin, nebo Trockij? - 11%
Teprve pád komunistických režimů a aspoň částečné odkrytí dosud tajných archivů a svědeckých vyjádření umožňují pohled na úděsnou realitu sovětské historie, zakrývanou po celá desetiletí kamufláží lživé propagandy.
Asie

Stalin, nebo Trockij?

189 Kč
168 Kč
Dějiny Ruska v datech - 11%
Stručné a přehledné dějiny Ruska od Kyjevské Rusi po současnost. Autoři kladou důraz zejména na politické dějiny, stranou však nezůstává ani oblast kultury a hospodářství.
Asie

Dějiny Ruska v datech

449 Kč
399 Kč
Tabu dějin
(1x)
Autor se Kromě dějin filmu se ve svém díle soustředil především na dějiny Ruska, Sovětského svazu a východní Evropy, a rovněž historii kolonialismu.
Asie

Tabu dějin

53 Kč
Toulky minulostí světa 9. (2. vyd) - 11%
Devátý díl čtenářsky úspěšné edice přibližuje historii orientálních civilizací v novověku. Devátý díl rovněž doplňují tři kapitoly věnované Africe.
Asie

Toulky minulostí světa 9. (2. vyd)

377 Kč
335 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 138 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>