Nejprodávanější tituly v roce 2018
partnerství

Tantra: Milování duší - 11%
Tantra fascinuje milióny lidí na celém světě pro svůj hluboký a posvátný přístup k sexualitě, který ctí indické a tibetské tradice. V této knize uznávaný učitel tantry Somananda Moses Maimon odhaluje tajemství tantrického sexu, která vám vyrazí dech.
partnerství
Ukázky

Tantra: Milování duší

410 Kč
364 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Průvodce kojením - 6%
(1x)
Ina May Gaskinová vychází ze své více než třicetileté profesní praxe i z osobních zkušeností a opírá se o poslední vědecké výsledky. Skvělá vypravěčka podrobné praktické informace a teorii doplňuje příběhy matek a jejich dětí.
partnerství

Průvodce kojením

296 Kč
278 Kč
Co všechno vědí muži o ženách - 11%

Kniha plně vyjevuje šokojící pravdu o tom, co vědí muži o ženách. Potencionální zájemce upozorňujeme, že kniha obsahuje pouze prázdné stránky.

partnerství

Co všechno vědí muži o ženách

117 Kč
104 Kč
Duchovní partner aneb setkání s naším dvojpaprskem - 11%
(1x)
Duchovní partner přichází vždy po osudovém. Chcete se dozvědět, zda už jste připraveni na setkání s duchovním partnerem nebo co je pro to nutné udělat? Toto a ještě mnohá další zajímavá témata obsahuje právě tato kniha.
partnerství

Duchovní partner aneb setkání s naším dvojpaprskem

351 Kč
312 Kč
Muž nebo žena? - 11%
(2x)
Další kniha renomované autorky Zdeňky Jordánové.
partnerství

Muž nebo žena?

252 Kč
224 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
partnerství
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Rozpravy o tantře - 20%
Výraz tantra je v tzv. západním světě dnes hodně znám a bývá skloňován ve všech pádech. Hlavně díky senzacechtivým novinářům lidé získali představu, že jde o jakýsi neuvěřitelný, nadlidský či až božský sex.
partnerství
Ukázky

Rozpravy o tantře

212 Kč
170 Kč
Sexuální dohody - 11%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

225 Kč
200 Kč
Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti - 6%

První kniha, která vysvětluje skutečnou podstatu tantry formou otázek a odpovědí. Je přístupná každému, protože jsou do ní vybrány nejčastejší otázky jak laiků, tak i těch, kdo kurzy tantry již navštěvují.

partnerství

Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti

135 Kč
127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>