Nejprodávanější tituly v roce 2018
partnerství

Zranitelnost a intimita - 20%
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
partnerství
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
124 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
partnerství

Muži to rádi oblé

89 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
partnerství
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Pravidla pro šťastnou lásku - 11%
(2x)

Žít šťastně a spokojeně v partnerském vztahu, je to vůbec možné? Ano, je! Autor v této knize uvádí spoustu jednoduchých a logických pravidel, která otevírají cestu k vysněnému plnohodnotnému vztahu.

partnerství

Pravidla pro šťastnou lásku

251 Kč
223 Kč
I váš partner se může změnit! - 20%
Už jste se někdy pořádně rozzlobili na svého partnera kvůli opakujícím se „maličkostem“? Kvůli nevynesenému odpadkovému koši nebo drobkům na stole? Kvůli tomu, že vám chybí jeho pomoc, podpora a něžnosti?
partnerství
Ukázky

I váš partner se může změnit!

212 Kč
170 Kč
Jsem z tebe nemocný - 11%
Uznávaný autor Kurt Tepperwein se ponejprv, v prvním dílu knihy, zabývá významem vztahů, abychom pochopili, jak souvisejí se zdravím a jaký smysl mají. Ve vztazích se toho hodně učíme, jelikož nám jsou pověstným zrcadlem.
partnerství

Jsem z tebe nemocný

268 Kč
238 Kč
Láska je příběh - 11%
Kognitivní psycholog Robert Sternberg proslul svou trojúhelníkovou teorií lásky, podle níž se každá láska vyznačuje přítomností nebo nepřítomností tří složek: intimity, vášně a závazku.
partnerství

Láska je příběh

89 Kč
79 Kč
Experiment - 11%
Experiment je studie duše a erotické lásky.
partnerství

Experiment

205 Kč
182 Kč
Partnerský manuál - 11%
Partnerské vztahy jsou základem spokojeného a plnohodnotného života. Seznamuje čtenáře se zákonitostmi vztahů, které pomohou elegantně definovat dlouho neřešené problémy a uzavírat je.
partnerství

Partnerský manuál

269 Kč
239 Kč
Sex bez zábran - 20%
Nancy Friday patří k nejkontroverznějším postavám sexuální revoluce. Její kniha My Secret Garden (česky Moje tajemná zahrada, 1998) z roku 1973 se stala bestselerem. V Sexu bez zábran se věnuje tabuizovaným erotickým fantaziím a tužbám.
partnerství
Ukázky

Sex bez zábran

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 122 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>