Nejprodávanější tituly v roce 2018
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Kalandrova dcera - 11%
(1x)
Příběh se odehrává v blíže neurčené budoucnosti, v době relativní společenské konsolidace, která následovala po období terorismu a s ním spojeného pravicového populismu.
sci-fi a fantasy

Kalandrova dcera

224 Kč
199 Kč
Naslouchač - 11%
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
319 Kč
Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel - 11%

Úchvatný průvodce bradavickými školními osnovami i dějinami kouzel. Připomeňte si dvacáté výročí vydání prvního dílu Harryho Pottera a prohlédněte si neobyčejnou sbírku magických artefaktů.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel

359 Kč
319 Kč
Nikdykde - 11%
(3x)
Richard Mayhew je nudný londýnský úředníček. Nejadrenalinovější věc v jeho životě představuje sbírka kýčovitých trollů, kterými si zkrášlil pracovní stůl. Když ale doprovází svou přítelkyni na důležitou pracovní schůzku, vypadne ze zdi zraněná dívka.
sci-fi a fantasy

Nikdykde

710 Kč
631 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
478 Kč
Brisingr - 11%
(1x)
Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brisingr

269 Kč
239 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Muž z vysokého zámku - 11%
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
238 Kč
Příliš dlouhá swingers párty - 11%
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.
sci-fi a fantasy

Příliš dlouhá swingers párty

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>