Nejprodávanější tituly v roce 2018
sci-fi

Plíseň
Touha po pomstě a strach ze smrti — to je druhý díl série Havraní kruhy.
sci-fi

Plíseň

332 Kč
Zjevení Cthulhu
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
sci-fi

Zjevení Cthulhu

314 Kč
2001: Vesmírná odysea
(3x)
Na Měsíci je nalezen záhadný objekt. Důsledky objevu jsou natolik významné, že je kvůli němu vůbec poprvé vyslána lidská posádka hluboko do Sluneční soustavy. Ale ještě než výprava dosáhne cíle, vyskytnou se potíže narůstající do děsivých rozměrů…
sci-fi

2001: Vesmírná odysea

359 Kč
Impérium
Série Romana Bureše vstupuje do finále. V prvním dílu jsme byli svědky zmatení časoprostoru, ve kterém se hrdinka Toňa snažila především přežít, druhý byl příběhem o upevňování moci. Závěrečný díl je svědkem utváření nové Evropy. O vládu nad kontinentem nyní soupeří dvě největší impéria, která…
sci-fi
Ukázky

Impérium

239 Kč
Osvícení v temnotě
(1x)
Antologie 12 povídek sestavená k 20. výročí založení projektu Lilja's Library, největší internetové stránky věnované zpravodajství o životě a díle Stephena Kinga.
sci-fi

Osvícení v temnotě

251 Kč
Polární záře
V Severním ledovém oceánu se kapitán jaderné ponorky ruské federace Alexander Gomelskij snaží vypořádat s řadou záhadných událostí a selhaní, ke kterým dojde při návratu z rutinního námořního cvičení.
sci-fi
Ukázky

Polární záře

249 Kč
Šestá hlídka
Moskevské ulice zase přestaly být bezpečné. Upíři opět útočí na nevinné lidi. Ve jménech obětí se ukrývá zašifrovaný vzkaz určený pouze pro Světlého Antona. Kdo ale vzkaz poslal?
sci-fi
Ukázky

Šestá hlídka

268 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
sci-fi

Divoši

356 Kč
Doctor Who: Pirátská planeta
Obrovskou mocí obdařený Klíč k času byl rozdělen na sedm částí, zamaskovaných a rozptýlených napříč časem i prostorem. Ještě mocnější Bílý Strážce teď po Doktorovi žádá, aby mu všechny kousky našel.
sci-fi

Doctor Who: Pirátská planeta

358 Kč
Vyhlídka na věčnost
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 506 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 51 > >>