Nejprodávanější Kniha v roce 2018
umění

Hledání Ameriky / In search of America
(1x)
Ve dvojicích snímků fotograf nalézá spřízněnost strukturních obrysů krajin texaského venkova, Harlemu, Central Parku, Manhattanu, Long Islandu s Kladnem a prostorem středních Čech.
umění
Ukázky

Hledání Ameriky / In search of America

315 Kč
Houser
Malíř a sochař Milan Houser společně s fotografem Martinem Polákem vyhledali a zdokumentovali okolo padesáti privátních míst, kde se Houserovy obrazy ocitly po prodeji nebo darování.
umění

Houser

288 Kč
Chrám bez boha nad Prahou - 78%
(1x)
Kniha významného českého historika Jana Galandauera čtivě, ale současně zasvěceně přibližuje dějiny Národního památníku na Vítkově, tvořícího jednu z dominant Prahy.
umění

Chrám bez boha nad Prahou

238 Kč
53 Kč
Jak odlesk měsíce v jezeře
Antologie Jak odlesk měsíce v jezeře. Česká teorie a kritika umění v genderových souvislostech, 1865–1945 se věnuje roli genderu v české umělecké teorii a kritice od druhé poloviny 19. století do konce druhé světové války.
umění

Jak odlesk měsíce v jezeře

531 Kč
Jan Knap
Katalog výstavy kreseb a obrazů z výstav v Galerii ART Chrudim a Galerie Ostrov-Galerie umění Karlovy Vary.
umění

Jan Knap

135 Kč
Jiří Valenta
(1x)
Jiří Valenta (1936 -1991), významný malíř českého informelu a protagonista takzvaných Konfrontací. Po opuštění Československa v roce 1968, navázal na svou dosavadní tvorbu, ale nepodařilo se mu najít napojení na německou galerijní scénu.
umění
Ukázky

Jiří Valenta

720 Kč
Jiří Votruba
(1x)
Nejnovější katalog pražského malíře a grafického designéra Jiřího Votruby potěší všechny jeho příznivce a překvapí ty, co ho dosud neznají. Shrnuje tvorbu z posledních let a přináší typicky votrubovsky barevný svět.
umění
Ukázky

Jiří Votruba

252 Kč
Karikatura a její příbuzní
Kniha představuje karikaturu a další projevy humoru i satiry zejména v jejich vizuální podobě během „dlouhého 19. století“.
umění

Karikatura a její příbuzní

891 Kč
Kdo je ten chlap?
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
umění

Kdo je ten chlap?

403 Kč
Kvartýr
Ústřední postavou Urzidilovy povídky Poslední zvonění (Kvartýr) je služka, jejíž pány donutí nacisté uprchnout. Zanechají jí nejen byt a veškeré vybavení, ale i peníze. Náhlé a ničím nezasloužené štěstí najednou začne nabývat až hororových obrysů.
umění

Kvartýr

95 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>