Nejprodávanější tituly - leden 2019
naučné

Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
naučné
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
naučné

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Já jsem Dobrý pastýř - 11%
Kniha je první publikací přeloženou do českého jazyka, která komplexně uvádí českého čtenáře do světově rozšířeného katechetického programu s názvem Katecheze Dobrého pastýře. Program je třístupňový a je určen dětem od tří do dvanácti let.
naučné

Já jsem Dobrý pastýř

224 Kč
199 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
naučné

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
naučné
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Balet omalovánky - 11%
Máš ráda příhody o Malé baletce? Díky těmto omalovánkám se můžeš seznámit s baletem ještě o něco více. Přenes se do světa dokonalých piruet a úžasných kostýmů a poznej nejslavnější baletní představení, jako jsou Labutí jezero, Šípková Růženka a další
naučné

Balet omalovánky

179 Kč
159 Kč
Dobrých 100 – Zábavné vědomostní hry s kartami - 11%
Jedinečný soubor karetních her podle stejnojmenné knihy! Připomeňte si, co dobrého se stalo v naší zemi za posledních 100 let počínaje rokem 1918.
naučné

Dobrých 100 – Zábavné vědomostní hry s kartami

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 39 položek
1 2 3 4 > >>