Nejprodávanější audioknihy - leden 2019

Sekyra
(3x)
Úspěšný autobiografický román o hrdinově návratu do rodné vsi a rodinné minulosti čte Jan Kačer.

Sekyra

179 Kč
Smutný muž
Dříve narození znají Jaroslava Válka jako Smutného muže, který právě svým smutkem, svým monotónním, huhňavým hlasem rozesmával své posluchače a diváky.
Ukázky

Smutný muž

39 Kč
Školička s Dádou
Děti naučí abecedu, vyjmenovaná slova, měkké a tvrdé slabiky a navíc se dozvědí ještě řadu důležitých poznatků, které se jim budou hodit nejen ve škole.
Ukázky

Školička s Dádou

69 Kč
Tak se ti hlásím...
Třídílna kniha Korespondence V+W jasně dokazuje, že poslední dlouhotrvající forbínou Jiřího Voskovce a Jana Wericha byly jejich dopisy. Monology, které zůstaly dialogem. A právě tak sestavil Robert Tamchyna výběr neznámých nebo méně známých nahrávek.
Ukázky

Tak se ti hlásím...

169 Kč
Zvládněte stres metodou Inner Game
Společně se svým týmem známý poradce, kouč a tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobnosti "Inner Game" v této audioknize aplikuje principy metody (známé převážně ze sportu) na problematiku stresu.

Zvládněte stres metodou Inner Game

570 Kč
Buďme blaženi
(2x)
Básně Františka Novotného v podání Luďka Munzara.
Ukázky

Buďme blaženi

127 Kč
Deníky/Woolfová/
Deníky představitelky anglického modernismu Virginie Woolfové v přednesu Taťány Medvecké.
Ukázky

Deníky/Woolfová/

84 Kč
Devatero pohádek
Nejznámější příběhy z knihy Karla Čapka. Vypráví Josef Somr. Jedna z nejoblíbenějších dětských knížek si získává nové generace čtenářů díky milému a poutavému stylu, krásné češtině a humorné nadsázce.
Ukázky

Devatero pohádek

199 Kč
Moc a sláva
V roce 1938 odcestoval Greene do Mexika, aby zde nasbíral materiál pro román o pronásledování katolické církve, který nazval Moc a sláva. Tento text máme možnost slyšet v interpretaci Josefa Somra.
Ukázky

Moc a sláva

195 Kč
Příhody lišky Bystroušky
Příběh vypráví o lištičce, která byla jako mládě uloupena hajným pro jeho malého vnuka, ale po mnoha peripetiích se jí povedlo uprchnout zpět do lesa, kde našla svůj nový domov. Text po zpracování Janem Skácelem vypráví Karel Höger.
Ukázky

Příhody lišky Bystroušky

195 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 375 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 37 38 > >>