Nejprodávanější knihy - říjen 2019
sci-fi

Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
sci-fi

Cogheart

194 Kč
Parazit
(1x)
Před třiceti lety Roberto Diaz a Trina Romano, odborníci na bioterorismus, nechali uprostřed západoaustralské pustiny srovnat se zemí celou vesnici, když zjistili, že její obyvatele krutě pozabíjela parazitická houba či plíseň....
sci-fi

Parazit

313 Kč
Neopouštěj mě
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
sci-fi
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
Za modrým horizontem událostí
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
sci-fi

Za modrým horizontem událostí

268 Kč
Událost
Poklidný život u Andělské hory naruší zjištění, že rekreační chata Jitřenka je znenadání oddělena od okolního světa neviditelnou bariérou.
sci-fi

Událost

296 Kč
Pád Hyperionu
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
Hyperion
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

358 Kč
Strůjci nových časů
Muž, jenž přišel o své tělo, svérázný lovec pokladů hrající si na boha, duch, který se sám bojí, nebo hrůzostrašné údolí pavouků.
sci-fi

Strůjci nových časů

359 Kč
Dědečkové

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

sci-fi

Dědečkové

378 Kč
Projekt Kronos
(1x)
Být hrdinou není ve skutečnosti ani zdaleka takové, jak se o tom píše v komiksech.
sci-fi

Projekt Kronos

332 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 103 položek
1 2 3 .. 11 > >>