Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
gastronomie
Kniha
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie
Včelí produkty mýtů zbavené
Dalibor Titěra
252 Kč
1
2
3
4
5
(1x)
Kniha
E-Kniha
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie
Ukázky
V restauraci
Christoph Ribbat
267 Kč
Kniha
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie
Suroviny pro obor vzdělání cukrář
Ludvík Bláha
,
Ivana Kopová
,
František Šrek
297 Kč
Zobrazuji
11 - 20
z
13
položek
<<
<
1
2