Nejprodávanější knihy - listopad 2019

Pedagogika
Publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě.

Pedagogika

431 Kč
Pětinároží
Příběhy dvou bohatých rodin vydíraných v Peru devadesátých let. Autor zachycuje období teroru za vlády prezidenta Fujimoriho.

Pětinároží

268 Kč
Po italsku do hubky
(1x)
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Čím okouzlíte vaše strávníky? Toto a mnohem více vám prozradí Marta Kučíková.

Po italsku do hubky

269 Kč
Podivné počasí v Tokiu
(4x)
Křehký příběh o přátelství, které časem přerostlo v lásku. Hlavními postavami jsou dva osamělí lidé uprostřed velkoměsta – sedmatřicetiletá Cukiko a její bývalý učitel ze střední školy.

Podivné počasí v Tokiu

250 Kč
Pohádkové počítání - Matematika hrou
Sčítání a odčítání, násobení či dělení nikdy nebylo zábavnější!

Pohádkové počítání - Matematika hrou

179 Kč
Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
Ukázky

Pohyby ledu

269 Kč
Polévky ze Svatojánu
(1x)
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality. Polévky z této knihy jsou chutné, plné zeleniny, luštěnin, obilovin i bylinek.

Polévky ze Svatojánu

296 Kč
Pomor
Desátá básnická sbírka Jiřího Dynky.

Pomor

134 Kč
Poslední legrace
(1x)
Biligvní vydání zahrnuje asi polovinu Ausoniova díla tak, aby obsáhl všechny polohy: něžně milostné, lyricky krajinopisné, uctivě vzpomínkově elegické, křesťansky zbožné i politicky devótní.

Poslední legrace

267 Kč
Posvátná prostitutka
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100