Nejprodávanější tituly - listopad 2019
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin

80 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

hudba

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

449 Kč
V nebi je trůn
Básně a písňové texty evangelického pastora, písničkáře a básníka z okruhu skupiny Plastic People.
hudba

V nebi je trůn

224 Kč
Heroinové deníky
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
hudba

Heroinové deníky

539 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
hudba
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
BE100F

Výběr ze sloupků Evy Turnové, baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe, má název Turnový háj - BE100F (best of). Sloupky byly pravidelně publikovány v časopisech Instinkt a Reflex a vycházely knižně pod názvem Turnový háj 1-4.

hudba
Ukázky

BE100F

223 Kč
Krkonošské koledy
(1x)
Reprint původního nedostupného vydání z třicátých let jedinečné sbírky koled.
Doplněno notovými záznamy a dobovými obrázky.
hudba

Krkonošské koledy

223 Kč
Ukolébavky pro nejmenší
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
hudba
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 82 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>