Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
povídky

Adventní čtení IV.
Adventní čtení je ilustrovaná knížka povídek od 24 autorů našich i zahraničních. Povídky jsou zavřené (japonská vazba), musíte každý den adventu odtrhnout proužek po straně a povídku objevit.
povídky

Adventní čtení IV.

315 Kč
Povídky ke kávě III.
Hana Hrabáková v předchozích dvou letech úspěšně publikovala již dva díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky

Povídky ke kávě III.

152 Kč
Prózy
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
Trdliště
Když I. M. Jirous nemohl z důvodu úmrtí pokračovat v psaní textů pro Divadelní noviny, zkusili oslovit Vráťu Brabence. A vyšlo najevo, že takový kratší, většinou jednostránkový, formát nejlépe vyhovuje jeho vypravěčskému stylu.
povídky

Trdliště

243 Kč
Bazar zlých snů
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
povídky

Bazar zlých snů

378 Kč
BE100F

Výběr ze sloupků Evy Turnové, baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe, má název Turnový háj - BE100F (best of). Sloupky byly pravidelně publikovány v časopisech Instinkt a Reflex a vycházely knižně pod názvem Turnový háj 1-4.

povídky
Ukázky

BE100F

223 Kč
O čem mluvíme, když mluvíme o lásce
(2x)
Závěrečným, pátým svazkem Carverových povídek je původní sbírka z roku 1981.
povídky

O čem mluvíme, když mluvíme o lásce

269 Kč
Tohle je skutečnost
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
Adventní čtení III.
(7x)

Adventní čtení je zároveň kalendářem. Stejně jako dávné kalendáře našich prababiček nabízí pro každý adventní den jednu povídku, příběh, zamyšlení nebo báseň uzavřenou v japonské vazbě.

povídky

Adventní čtení III.

297 Kč
Mandaly mezisvětí
Kniha povídek z let 1986–2015 je pokusem o vytvoření jakési „holografické mandaly“, jejímž ústředním bodem jsou tři základní otázky: Kdo jsme? Odkud jsme přišli? Kam jdeme? Kdokoliv se jimi upřímně zabývá, dojde k Sókratovu Vím, že nic nevím.
povídky
Ukázky

Mandaly mezisvětí

214 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>