Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
povídky

Mandaly mezisvětí - 11%
Kniha povídek z let 1986–2015 je pokusem o vytvoření jakési „holografické mandaly“, jejímž ústředním bodem jsou tři základní otázky: Kdo jsme? Odkud jsme přišli? Kam jdeme? Kdokoliv se jimi upřímně zabývá, dojde k Sókratovu Vím, že nic nevím.
povídky
Ukázky

Mandaly mezisvětí

214 Kč
190 Kč
Sedm dobrých let - 11%
(2x)
V povídkách autor vypráví o otci a jeho poválečných dobrodružstvích, o vlastním psaní a o životě literáta-profesionála, který se mimo jiné odehrává v letištních halách během cest na autorská čtení všude možně po světě.
povídky

Sedm dobrých let

179 Kč
159 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Ropuší kletba - 6%
Po 99 letech od vydání originálu vychází poprvé v téměř kompletní podobě překlad nejzásadnějšího souboru Meyrinkových povídek.
povídky

Ropuší kletba

253 Kč
238 Kč
Možná že odcházíme - 11%
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
159 Kč
Povídky jazzového věku - 6%
Sbírka obsahuje jedenáct fantaskních a parodických povídek, arabesek, črt a jednoaktovek, včetně proslaveného "Podivuhodného případu Benjamina Buttona", a představuje první úplné vydání Fitzgeraldovy druhé povídkové sbírky.
povídky

Povídky jazzového věku

253 Kč
238 Kč
Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop - 6%
(1x)
Bilingvní vydání tří povídek, které ukazují tři různé polohy autorova psaní a tři životní situace.
povídky

Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop

219 Kč
206 Kč
Povídky - 11%
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
279 Kč
Adventní čtení V. - 11%
Držíte v rukou kalendář, který je zároveň knížkou. Knížka je již pátá z řady oblíbených sborníků, které přinášejí krátké povídky a básně současných českých literátů a také některých starších českých klasiků.
povídky

Adventní čtení V.

342 Kč
304 Kč
Povídky ke kávě V. - 11%
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít první lásky“ přivádí čtenáře do retro-prostředí chmelových brigád, prvních tanečních zábav,...
povídky

Povídky ke kávě V.

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>