Nejprodávanější tituly - listopad 2019
zdraví a životní styl

Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
zdraví a životní styl

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Nový BioAbecedář Hanky Zemanové - 11%
(2x)

Vše podstatné o zdravém jídle v jedné knize. Srozumitelné informace, ověřené odborníky a celostními lékaři. 25 let Hančiných praktických zkušeností. Po 13 letech úspěšného prodeje kompletně přepracovaný. Receptová část knihy zůstala nezměněna.

zdraví a životní styl

Nový BioAbecedář Hanky Zemanové

801 Kč
712 Kč
Jóga pro seniory - 11%
(1x)
Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga pro seniory

314 Kč
279 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 11%
(1x)
Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému.
zdraví a životní styl
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

359 Kč
319 Kč
Divoká síla - 11%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Divoká síla

405 Kč
360 Kč
Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
zdraví a životní styl

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Karel Voříšek: Žij teď - 11%
Žij teď. Dvě slova s velkou silou. Patláme se v tom, co bylo, bojíme se, co přijde a zapomínáme žít. Existuje recept na život? Karel Voříšek vyrazil na jih Indie za ajurvédou, vědou o životě.
zdraví a životní styl

Karel Voříšek: Žij teď

269 Kč
239 Kč
Obrazový atlas akupunktury - 11%
Publikace systematickým a jasným způsobem vysvětluje pomocí ilustrací celou řadu akupunkturních bodů a hlavních drah, mimořádných drah i extrabodů.
zdraví a životní styl

Obrazový atlas akupunktury

719 Kč
639 Kč
Power jóga - 11%
Komplexní příručka pro každého, kdo potřebuje zefektivnit své sportovní výkony, zvýšit pružnost, ohebnost, kloubní rozsah, dosáhnout lepší techniky v silovém tréninku, zlepšení rozhodovacích reakcí, soustředění a duševní vytrvalosti.
zdraví a životní styl

Power jóga

449 Kč
399 Kč
Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex - 11%
Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Základem tantrického způsobu života je především harmonie a pozitivní přístup k životu.
zdraví a životní styl

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

340 Kč
302 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 240 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>