Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
detektivky

Proces se soudci Alvina Karra
(1x)

Herec Alvin Karr možná zavraždil svou ženu, invalidní Ruttu. Tato zatím neprokázaná událost svedla do soudní síně tři soudce, žalobce, obhájce, zapisovatelku a samozřejmě obžalovaného Alvina Karra.

detektivky

Proces se soudci Alvina Karra

53 Kč
Zimní oběť
(3x)
První díl kriminální série Monse Kallentofta, "nového krále skandinávské detektivky".
detektivky

Zimní oběť

206 Kč
Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

detektivky

Bílá lvice

280 Kč
Černý démant
Třetí detektivní román spisovatele, novináře a politologa Martina Walkera a jeho hrdiny, policisty Bruna. Příběh se odehrává v St Denis, městečku v nádherné krajině francouzského jihozápadu, kde si lidé dovedou užívat dobrého jídla a pití.
detektivky

Černý démant

268 Kč
Lumpové a beránci
(18x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
detektivky
Ukázky

Lumpové a beránci

293 Kč
Odpad
(1x)
Thriller připomínající slavný film Milionář z chatrče. Rafael bydlí spolu se dvěma kamarády na skládce odpadu v nejmenované zemi připomínající Brazílii, jsou to děti ze slumu. Jednoho dne najde mezi odpadky tašku, v níž je 1100 peset, obrázek a klíč.
detektivky
Ukázky

Odpad

211 Kč
Přišla z moře
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
detektivky
Ukázky

Přišla z moře

253 Kč
Znamení lyry
(1x)
Na vojenské střelnici u zdi rozpadlého stavení je nalezen mrtvý důstojník v modré uniformě letců. Zpočátku se vše jeví jako nešťastná náhoda – už týden totiž probíhá cvičení vojáků v záloze.
detektivky

Znamení lyry

215 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
Diamanty nosí smrt
Mladá reportérka z vyšších kruhů Nora Blackbirdová si stále není jistá svými city k Michaelovi. Pozvání na večírek k dávné školní lásce Flandersovi jí v ujasnění rozhodně nepomůže. Ráno po party je nalezena Flandersova žena Laura mrtvá...
detektivky

Diamanty nosí smrt

224 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 209 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>