Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
partnerství

Tantrický orgasmus pro ženy - 6%
(3x)
Revoluční přístup k ženské sexualitě – uvolnění jako klíč k dosažení hlubokých orgasmických stavů!
partnerství

Tantrický orgasmus pro ženy

297 Kč
279 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

partnerství
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerství
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Jak na vztahy - 11%
(1x)
Zamyšlení nad výrokem psychologa Christophera Ryana: „Ani miliony let neučinily ze všech mužů chlípné sprosťáky a ze žen falešné zlatokopky, ale amorálním působením evoluce vznikl živočišný druh, který nedokáže svá tajemství udržet pod pokličkou..."
partnerství

Jak na vztahy

252 Kč
224 Kč
Můj rodokmen - 11%
Tato kniha, do které můžete zaznamenat jedinečnou rodinnou historii, s prostorem pro záznamy týkající se celé rodiny i jednotlivců, tabulky předků, rodinné tradice a úspěchy, události a fotografie, se rychle stane novým rodinným pokladem.
partnerství

Můj rodokmen

323 Kč
287 Kč
Průvodce od A do Z pro vaši V - 11%
Vtipný, ale poučný průvodce k někdy tajemné a vždy úchvatné Vagině!
partnerství

Průvodce od A do Z pro vaši V

359 Kč
319 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
partnerství

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Tantra: Milování duší - 11%
Tantra fascinuje milióny lidí na celém světě pro svůj hluboký a posvátný přístup k sexualitě, který ctí indické a tibetské tradice. V této knize uznávaný učitel tantry Somananda Moses Maimon odhaluje tajemství tantrického sexu, která vám vyrazí dech.
partnerství
Ukázky

Tantra: Milování duší

410 Kč
364 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>