Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
moderní svět a civilizace

Nic není pravda a všechno je možné - 11%
(4x)
V knize Nic není pravda a všechno je možné ukazuje současné Rusko s pochopením, ale zároveň s obavami, které tato zcela nová civilizační mutace vzbuzuje.
moderní svět a civilizace

Nic není pravda a všechno je možné

269 Kč
239 Kč
Obchodníci se strachem - 11%
(3x)
Kniha Obchodníci se strachem odhaluje, jak se vyrábějí zprávy o katastrofách pomocí statistických triků. Ukazuje, proč selhávají snahy předpovídat budoucnost pomocí počítačů. Popisuje skandály kolem manipulací OSN s daty o globálním oteplování.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Obchodníci se strachem

268 Kč
238 Kč
Kdo vládne světu? - 11%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
moderní svět a civilizace

Kdo vládne světu?

342 Kč
304 Kč
Neohrožené ženy - 11%
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
moderní svět a civilizace

Neohrožené ženy

313 Kč
278 Kč
Respekt - 11%
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

moderní svět a civilizace
Ukázky

Respekt

269 Kč
239 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
moderní svět a civilizace

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Náš dům je v plamenech - 11%
(3x)
V srpnu 2018 se tehdy patnáctiletá Greta Thunberg rozhodla nejít do školy a začít před švédským parlamentem svou pravidelnou páteční stávku za klima, čímž zažehla jiskru globálního hnutí bojujícího s klimatickou krizí.
moderní svět a civilizace

Náš dům je v plamenech

359 Kč
319 Kč
V síti dezinformací
Ústřední témata knihy jsou šíření dezinformací v online prostředí a psychologie davu.
moderní svět a civilizace

V síti dezinformací

89 Kč
Vyčerpání zdrojů - 11%
(1x)
V roce 1798 publikoval anglikánský kněz Thomas Malthus první a nejslavnější tezi o vyčerpání zdrojů. Absolutní chudoba mas je neodvratná, protože zdroje jsou omezené a jakékoli zlepšení životních podmínek je brzy vymazáno růstem populace.
moderní svět a civilizace

Vyčerpání zdrojů

179 Kč
159 Kč
Černá labuť - 6%
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
moderní svět a civilizace

Černá labuť

467 Kč
439 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>