Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
povídky

Balzám pro duši - 11%
(1x)
Nový soubor krátkých duchovních příběhů a zamyšlení známého salesiánského autora dává opět podněty pro osobní rozjímání, společnou četbu nebo jen pro chvíle, kdy potřebujeme potěšit a povzbudit.
povídky

Balzám pro duši

134 Kč
119 Kč
Hroši nepláčou - 11%
(1x)
Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem.
povídky

Hroši nepláčou

206 Kč
183 Kč
Žaloba - 11%
Kim Ir-sen a po něm Kim Čong-il vládli lidu Severní Koreje pevnou rukou a ani na chvíli nenechávali nikoho na pochybách, že komunistická diktatura chce pro všechny jen to nejlepší. Povídky severokorejského Solženicyna inspirované skutečnými příběhy.
povídky

Žaloba

269 Kč
239 Kč
Dobrá tak akorát - 11%
(1x)

Další porce životních omylů, ale i vtipných postřehů od autorky Šťastného blogu. Dlouho jsem si myslela, že opravdový a báječný život začne, až zhubnu, udělám si pořádek ve skříni i v účetnictví, změním účes… prostě až se zlepším.

povídky

Dobrá tak akorát

224 Kč
199 Kč
Želvou proti zdi - 11%

Sbírka Daniely Fischerové přináší více než třicet mistrně pointovaných povídek. Vyprávějí o lidských vztazích, o náhodě, o lásce nešťastné i šťastné, o té první i o té poslední.

povídky

Želvou proti zdi

206 Kč
183 Kč
Bazar zlých snů - 11%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
povídky

Bazar zlých snů

378 Kč
336 Kč
Čáp nejni kondor - 11%
Autobiografická kniha písničkářky Radůzy obohacená o fotky ze soukromého archivu s interaktivní obálkou a s audioknihou jako bonus.
povídky
Ukázky

Čáp nejni kondor

215 Kč
191 Kč
Jinde - 11%
Sedm povídek od sedmi současných českých autorů o lidech na cestách, cizincích bez domova, lidech, kteří utíkají, lidech, kteří ztratili minulost a hledají novou budoucnost, jsou ztraceni v jazyce, na periferii, ve velkoměstě nebo v čase.
povídky
Ukázky

Jinde

162 Kč
144 Kč
Klingsor - 11%
V roce 1920 vyšly pod titulem Klingsor poprvé tři povídky Hermanna Hesseho, pozdějšího nositele Nobelovy ceny za literaturu. Na první pohled se jeví dosti různorodé, a přece mají jedno společné: vztah k expresionismu. Povídka Klein a Wagner je patrně
povídky
Ukázky

Klingsor

223 Kč
198 Kč
Povídky - 11%
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 144 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>