Nejprodávanější tituly - prosinec 2019

Opráski - Noví povjesti českí
Kniha, která změní dějiny! Alois Jirásek to bude mít těžké, ale pravda musela spatřit světlo světa.

Opráski - Noví povjesti českí

179 Kč
Mona
(3x)
Stejně jako v proslaveném románu Jezero (Magnesia Litera — Kniha roku a Cena Evropské unie za literaturu) i v Moně vykresluje Bianca Bellová mistrovským způsobem tíživou a naléhavou atmosféru chvíle, kdy se člověk musí rozhodnout.

Mona

269 Kč
Dědina
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

Ukázky

Dědina

314 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Beneše, Cyrila Hoeschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka.

Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život

269 Kč
Úplně cizí lidé
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.

Úplně cizí lidé

359 Kč
Zelené pokoje
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
Ukázky

Zelené pokoje

629 Kč
Krysy Jejího Veličenstva
(2x)
Vtipná a alarmující zpráva o Británii za časů brexitu.

Krysy Jejího Veličenstva

314 Kč
Dívka v ledu
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.

Dívka v ledu

404 Kč
Milionové manželství
(1x)
Kdyby Chiara nepracovala v malé newyorské kavárně a nesetkávala se tam každé ráno s bohatým a vlivným podnikatelem Lazzerem, možná by se nedostala do problémů.
Ukázky

Milionové manželství

69 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>