Nejprodávanější tituly - únor 2019

Kavárnička na pobřeží
(4x)
Floru přivede pracovní cesta na ostrůvek Mure, kde prožila dětství. Musí proto opustit hektický život v Londýně plném světel, což je pro ni velmi náročný úkol. Ani pohled na jasně modré moře ji příliš netěší.

Kavárnička na pobřeží

358 Kč
Skryté nebezpečí zdravých potravin
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize!

Skryté nebezpečí zdravých potravin

386 Kč
Tichý zabiják - 30%
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
174 Kč
Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století.

Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice

314 Kč
Zlatá růže
(1x)
V první polovině 14. stol. jižním Čechám vládnou páni z růže, mocní Vítkovci, kteří si víc než dění v zapadlých obcích hledí mocenských intrik. Bratr Zdislav, johanita, někdejší templář, sem přijíždí na žádost svého představeného Ulmana.

Zlatá růže

260 Kč
25 tajemství Prahy
Věděli jste, že z prken popraviště 27 českých pánů je vytesáno schodiště, po kterém se v jedné pražské nemocnici stále chodí? Znáte místo, kde ve zlaté vitríně sedí mumifikované tělo Marie Elekty od Ježíše?

25 tajemství Prahy

314 Kč
Dědina
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

Ukázky

Dědina

314 Kč
Druhá derivace touhy I
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...

Druhá derivace touhy I

313 Kč
Fína
(20x)
Román výtvarnice Daniely Šafránkové ukazuje, jak zábavné, ale i frustrující můžou být kulturní rozdíly mezi Američany a Čechy, mezi světem Západu a Východu raných 90. let.
Ukázky

Fína

268 Kč
Genialita ptáků
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>