Nejprodávanější tituly - březen 2019

Včely
Přijměte pozvání do kouzelného království včel! Podívejte se zblízka, jak vypadají, nahlédněte do jejich domova, seznamte se s jejich zvyky. Sledujte, jak tančí, a odhalte, kdy a proč to dělají.

Včely

359 Kč
Ve stínu Říše
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
Večery na slamníku
Cyklus drobných povídek Večery na slamníku Jaromíra Johna vychází poprvé ve spolehlivém, kriticky ověřeném vydání.

Večery na slamníku

332 Kč
Všechna sláva
Na Grega toho začíná být trochu moc. Všechna sláva polní tráva! Nebo ne? To se Greg brzy dozví v jedenáctém dobrodružství.

Všechna sláva

206 Kč
Výchova jako dobrodružství
Že to není možné? Že vám to přijde jako sci-fi? Pak neváhejte a prolistujte tuto knihu. Obsahuje nejen teoretická východiska a pedagogickou teorii a praktické zkušenosti z realizace v rámci projektu Gymnázia Přírodní škola...

Výchova jako dobrodružství

270 Kč
Základy BDSM pro začátečníky
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
Závěrka
(3x)
Erotická novela o fotografovi, který neumí fotit, a modelce, která neumí sedět.

Závěrka

268 Kč
Analýza diskurzu a mediální text
(1x)
Práce představuje analýzu diskurzu, její základní postupy a společná metodologická východiska vlastní nejrůznějším disciplínám.
Ukázky

Analýza diskurzu a mediální text

140 Kč
Artušův pád
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

Ukázky

Artušův pád

313 Kč
Bez ohňů je underground
(1x)
Třetí vydání rozhovoru o historii nejvýraznější undergroundové skupiny - Plastic People of the Universe, od jejího založení po americké turné v roce 1999. S předmluvou Ivana M. Jirouse a doslovem Vráti Brabence. Historie kapely v letech 1990-2001.

Bez ohňů je underground

268 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>