Nejprodávanější tituly - březen 2019

Kabala
Klíč k okultním tradicím Západu.

Kabala

224 Kč
Kdysi
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
Ukázky

Kdysi

178 Kč
Lovec draků
(1x)
Afghánistán, 1975: dvanáctiletý Amír zoufale touží po vítězství v místním turnaji papírových draků a jeho věrný přítel Hasan mu slíbí pomoc. Ani jeden z nich však netuší, že toho odpoledne potká Hasana neštěstí, které jim oběma změní život navždy.
Ukázky

Lovec draků

268 Kč
Měsíc nad Soho
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Měsíc nad Soho

246 Kč
Nikdy nedělej kompromis
(4x)
Když jde o lidský život, nelze dělat kompromisy. To se naučil Chris Voss, bývalý hlavní vyjednavač u FBI.

Nikdy nedělej kompromis

350 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
Pohřbený obr
(5x)
Próza držitele Nobelovy ceny za literaturu za rok 2017. Děj románu zasadil autor do počátků raného středověku, kdy se Británie, kterou dávno opustili Římané, nezadržitelně mění v trosky.

Pohřbený obr

313 Kč
Průvodce neklidným územím I.
(3x)
Kniha srozumitelným a zábavným způsobem přibližuje komplikovaný svět moderního umění.
Ukázky

Průvodce neklidným územím I.

716 Kč
Při nejzazším moři
Dosud nevydané původní české překlady sedmi příběhů Hanse Christiana Andersena z pozůstalosti překladatele Františka Fröhlicha, s doslovem Heleny Březinové a s ilustracemi Tomáše Profanta.

Při nejzazším moři

221 Kč
Sestry Dietlovy
Dvě sestry. Hrdinky hororu. Jejich svět se zrodil z představ a témat, které se v tvorbě Vojtěcha Maška stále vracejí: změna identity, dvojník, deformace, halucinace, změněné stavy vědomí...

Sestry Dietlovy

584 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>