Nejprodávanější tituly - duben 2019

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
Sestry
(2x)
Kriminalista Servaz se vrací ke svému prvnímu případu. Pátý díl bestsellerové série.
Ukázky

Sestry

404 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.

Zlaté časy

359 Kč
Hledání dějin
(1x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.

Hledání dějin

288 Kč
Kosmos
Jaké těleso se po vesmíru pohybuje nejrychleji? Mají černé díry dno? Proč nejsou hvězdy rozloženy rovnoměrně? Dají se na noční obloze rozlišit planety a hvězdy? Proč se dezinfikují přístroje a vybavení, které poletí do vesmíru?

Kosmos

377 Kč
Nejodlehlejší stanice
(1x)
Nové dobrodružství konstábla Petera Granta! Peter Grant a duchové v londýnském metru!
Ukázky

Nejodlehlejší stanice

161 Kč
Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

448 Kč
Problém tří těles
(18x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 1000 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 100 > >>