Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2019

Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Zvěrolékař a kočičí historky

Četba jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele a veterináře. Rozhlasová nahrávka z roku 2012 v režii Vladimíra Ruska.

Zvěrolékař a kočičí historky

224 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Písečný muž
(9x)
Kdo zastaví severského Hannibala Lectera? Tentokrát si pro sebe pozornost posluchačů ukradne nejen dávné trauma komisaře, ale především enigmatický Jurek Walter připomínající Hannibala Lectera – až na to že své oběti nejí k večeři.

Písečný muž

287 Kč
Prorok, Zahrada prorokova
Nesmrtelný Prorok v podání Jana Potměšila a Josefa Somra.

Prorok, Zahrada prorokova

179 Kč
Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.

Samota není osamění

251 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
Hluboký spánek

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

Hluboký spánek

339 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 175 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>