Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
křesťanství

Modlitba argentinských nocí - 20%
(4x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
křesťanství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

127 Kč
102 Kč
Nácvik křesťanství - 20%
Kierkegaardův hlavní spis: „Nácvik křesťanství“, psaný pod pseudonymem Johannes Anti-Climacus, mající zdůraznit nejvyšší idealitu křesťanství, počíná citací z Mat. 11, 28.
křesťanství
Ukázky

Nácvik křesťanství

380 Kč
304 Kč
Předzpěv k Andělskému pozdravení - 20%
Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“.
křesťanství
Ukázky

Předzpěv k Andělskému pozdravení

65 Kč
52 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Teologie těla - 20%
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
křesťanství
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
152 Kč
Kdo stvořil Stvořitele? - 20%
Kniha neotřele vysvětluje dětem základní pojmy křesťanského života a víry. Obsahuje výklad Desetera a modlitby Otčenáš, věnuje se Ježíšovým podobenstvím a křesťanským svátostem.
křesťanství
Ukázky

Kdo stvořil Stvořitele?

142 Kč
114 Kč
Křesťanství a jóga - 20%
(1x)
Kniha přibližuje základní křesťanské principy s použitím biblických i mimobiblických textů a srovnává je s učením jógy.
křesťanství
Ukázky

Křesťanství a jóga

170 Kč
136 Kč
Nenasytnost - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
křesťanství
Ukázky

Nenasytnost

169 Kč
135 Kč
Protestant 2019/06 - 18%
Číslo otevírá rozhovor s Petrou Kolínskou o probouzejících se reakcích zdejší společnosti na klimatickou krizi. Několik textů se vrací k aktivitám Milionu chvilek na venkově i v Praze.
křesťanství
Ukázky

Protestant 2019/06

22 Kč
18 Kč
Konkláve - 20%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
křesťanství
Ukázky

Konkláve

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>