Nejprodávanější tituly - duben 2019
relaxace a cvičení

Moudrost Hathorů - 11%
(1x)
Jsme Hathorové. Jsme mistři zvuků a lásky z jedné vzestoupené intergalaktické civilizace. Přispěli jsme k vývojovému procesu v Egyptě a jiných starověkých kultur.
relaxace a cvičení

Moudrost Hathorů

468 Kč
416 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
relaxace a cvičení

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
relaxace a cvičení

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Jóga vhledu - 11%
Uznávaná učitelka jógy a meditace Sarah Powers je známá a oblíbená pro svůj unikátní přístup, v němž propojuje tradiční jógu s meridiány čínské medicíny a s buddhistickou meditací. ..
relaxace a cvičení

Jóga vhledu

403 Kč
358 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
relaxace a cvičení

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Vyučujeme jógu - 11%
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách...
relaxace a cvičení

Vyučujeme jógu

494 Kč
439 Kč
Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
relaxace a cvičení

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
relaxace a cvičení

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Jóga pro seniory - 11%
(1x)
Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro seniory

314 Kč
279 Kč
Progresivní svalová relaxace - 11%
Progresivní svalová relaxace podle Jacobsona je jednoduše aplikovatelnou, účinnou a rychlou uvolňovací metodou která vám pomůže odstranit napětí a stres a dosáhnout tolik žádaného klidu a uvolnění.
relaxace a cvičení

Progresivní svalová relaxace

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>