Nejprodávanější knihy - duben 2019
kuchařky

Kytky k jídlu v receptech i herbáři - 11%

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

kuchařky

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
359 Kč
Manuál pro milovníky kávy - 11%
Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava hračkou.
kuchařky

Manuál pro milovníky kávy

314 Kč
279 Kč
Moderní indická kuchařka - 11%
S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy.
kuchařky

Moderní indická kuchařka

441 Kč
392 Kč
Polévky, omáčky, zálivky, dresinky - 11%
Autorka této kuchařské příručky Soňa Hasalová se v polévkách a jejich přípravě vyzná, jak dokazuje i ohlas prvního vydání, jež bylo zcela rozebráno.
kuchařky

Polévky, omáčky, zálivky, dresinky

152 Kč
135 Kč
Projezte se k těhotenství - 11%
Výživa hraje na cestě k otěhotnění velkou roli. Autorka, Zita Westová, je odborníkem na plodnost a ve Velké Británii pomáhá již 25 let partnerům, aby mohli založit rodinu.
kuchařky

Projezte se k těhotenství

314 Kč
279 Kč
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové - 11%
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
kuchařky
Ukázky

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové

287 Kč
255 Kč
Sama doma a hladová - 11%
Cítíš se opuštěná, jsi trochu nervozní a naštvaná na celý svět? Tak to se potřebuješ dobře najíst! Kuchařka Sama doma a hladová autora Matěje Pospíšila je volným pokračováním bestselleru Sám doma a hladový.
kuchařky
Ukázky

Sama doma a hladová

359 Kč
319 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 11%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky

Sladkosti ze Svatojánu

269 Kč
239 Kč
Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny - 11%
(1x)
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
kuchařky

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny

287 Kč
255 Kč
Už se vaří, má panenko! - 11%
Na svých cestách potkal Matěj Forman, jeden z kapitánů divadelní lodi Tajemství, výtvarník a scénograf, řadu lidí. Někteří s ním zasedli u jednoho stolu, někteří jej nechali vstoupit i do kuchyně.
kuchařky

Už se vaří, má panenko!

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 109 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>