Nejprodávanější knihy - květen 2019

Portman
Josef Portman byl doposud známý nejvíce jako iniciátor legendárního litomyšlského Portmonela kongeniálně do nejmenších detailů vyzdobeného Josefem Váchalem. Kniha poprvé sleduje jednotlivé fazety jeho života a díla.

Portman

1 071 Kč
Poslední svědci
(1x)
Uvedením Posledních svědků završuje nakladatel vydání pěti svazků nositelky Nobelovy ceny Světlany Alexijevičové, které autorka považuje za své kompletní knižní dílo.

Poslední svědci

287 Kč
Posvátné smlouvy
Caroline Myssová se pozoruhodným a neotřelým způsobem zabývá klasickými platonskými a jungiáskými archetypy jakožto nejdůležitějšími nástroji v našem osobnostním rozvoji.

Posvátné smlouvy

448 Kč
Prameny Máchova Máje
Primárně textologicky zaměřená práce přináší přehled a podrobný popis všech dnes známých rukopisných a tištěných autorských pramenů básnické skladby Karla Hynka Máchy Máj.
Ukázky

Prameny Máchova Máje

179 Kč
Průvodce stalinistickou Prahou 1948 - 1956
Kniha koncipovaná jako historický průvodce zavede čtenáře na místa spojená s komunistickou represí proti občanům Československa.

Průvodce stalinistickou Prahou 1948 - 1956

716 Kč
Předzpěv k Andělskému pozdravení
Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“.

Předzpěv k Andělskému pozdravení

107 Kč
Radikální otevřenost
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...

Radikální otevřenost

359 Kč
Raketa 15
(1x)
V tomto čísle si pořádně zapátráte. Dozvíte se, kdo je to detektiv a jak pracuje, jaké vědecké disciplíny využívá Scotland Yard nebo co je to alibi.
Ukázky

Raketa 15

89 Kč
Rokovy výlety do historie
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...

Rokovy výlety do historie

179 Kč
Rudý hladomor
(1x)
V roce 1929 Stalin zahájil proces zemědělské kolektivizace, která se v podstatě stala druhou ruskou revolucí.

Rudý hladomor

432 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100